сряда, 9 септември 2015 г.

Терапия за ръце

Терапия за ръце SKINFIVE 




Акупунктурата на пръстите може да диагностицира, предотврати и излекува зболявания на всеки орган на тялото, Skinfive има три основни функции - сауна с жълта кал, инфрачервени лъчи, лазер. Те заедно представляват отлиен акупунктурен масаж, който облекчава и лекува болки в ръката, мускулни възпаления и болки в ставите.

Затоплящата функция на инфрачервените лъчи, които достигат до 4см под кожата, спомага за:

- Повишаване производството на колаген;
- Премахване на замърсяванията;
- Подобряване на кръбообръщението;
- Възстановяване на органичната независимост на нервите;
- Премахване на ставен артрит и мускулни болки.


 Skinfive се препоръчва за:

- Ръце, изложени на екстремни ситуации;
- Хора, които са стресирани в ежедневието;
- Ръце, които са студени;
- Хора, страдащи от артрит;
- Напукани, сухи, груби ръце


Жълтата кал съхранява слънчевата енергия, която излъчва дълговълнови инфрачервени лъчи, необходими за за растежа растенията и животните. Особено, когато елементите на жълтата кал се абсорбират в тялото, процесът на стареене е предотвратен чрез активиране на метаболизма.
Skinfive стимулира всяка част на ръката, която се отнася към съответна зона на тялото.
Чрез индиректно лечение на болката подобрява метаболизма и състоянието на тялото, правейки го доста по-безопасно от директна обработка на болните места.
Излъчваните отрицателни йони, т.нар. въздушни витамини, могат да променят нашето състояние, активирайки метаболизма чрез насърчаване на кръвообръщението.
Skinfive има за цел да поддържа ръцете ни здрави.
Skinfive има функция да третира ръцете с медицински лазер, действащ с ниска енергия. Поддържа и подобрява красотата на ръцете, намалява болките, включително и на мускулите.
Skinfive е признат за природосъобразен продукт, тъй като използва "дълговълнови инфрачервни лъчи".

Когато дадени органи заболеят, признак на болестта може да се появи върху състоянието на дермата на човешкото тяло. Видими деликатни петънца, познати като акупунктурни точки се появяват на ръцете. Стимулирането на тези деликатни точки е бърз и безопасен начин на индиректно лечение и облекчаване на болките в заболелите органи. Леки болки могат да бъдат излекувани моментално, но е важно процедурите да продължат, когато болестта е хронична.
Съществуват множество капиляри на ръцете, които имат отношение към всеки орган на тялото на човека. Като цяло дланта представлява предната  предната част на тялото на човека, а обратната страна на дланта, съответно - задната. Стимулирането на лявата ръка облекчава болките в дясната половина на тялото; стимулирането на дясната ръка облекчава болките в лявата половина на тялото. Болките в центъра на тялото се регулират чрез стимулиране на средния пръст на двете ръце.


Палецът е свързан с дихателните органи. Акупунктурата въздейства на респиратоните заболявания.
Показалецът е свързан със сърцето, очите и лицето. Акупунктурата на показалеца ще подобри зрението и ще предотврати отоците на лицето, както и ще  повлияе на сърдечно-съдовите заболявания.
Средният пръст е свързан с ръката, шията и гръбначния стълб. Акупунктурата на средния пръст ще освободи схванат врат и рамене. 
Безименният пръст е свързан с белите дробове. Акупунктурата на безимения пръст е профилактика на заболяванията, свързани с храносмилателната система.
Малкият пръст е свързан с костите на долната част на тялото, като например глезените и коленете. Акупунктурата на малкия пръст ще попречи на болката на краката.



Няма коментари:

Публикуване на коментар